Vrijwilliger bij KleinGeluk

Wilt u bijdragen aan geluksmomenten voor ouderen? Zoals even praten, een wandeling maken, samen iets ondernemen. Dan is vrijwilligerswerk bij KleinGeluk wellicht iets voor u!

Lees praktijkverhalen van onze vrijwilligers

Samen mooie momenten beleven

Als vrijwilliger geeft u extra kwaliteit aan het leven van mensen op één van onze locaties. Onze ouderen kunnen intens genieten van de extra aandacht die u ze kunt geven.

Er zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij KleinGeluk. U kunt individueel of in een groep werken. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een oudere gaan wandelen, fietsen met de duofiets, de koffietijd extra gezellig maken, de oudere helpen bij de maaltijden of klussen.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste mensen die het leuk vinden om ouderen (vaak met dementie) extra aandacht te geven. U bent gastvrij, sociaal, zorgzaam, geduldig, respectvol en een goede luisteraar. U komt afspraken na, neemt initiatief en kunt prima samenwerken. Natuurlijk brengt u ook een prettig humeur en goede zin mee! De werktijden zijn flexibel en in overleg.

Wij zijn blij met u als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. U krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Meer weten of aanmelden?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op via De Zorglijn: 0800-0604 en vraag naar de vrijwilligerscoördinator of mail ons:

Stadsdeel Noordoost
Het Kristal: José Huisink
j.huisink@kleingeluk.nl

Stadsdeel Zuidwest
Avondzon: Petra Loman
p.loman@kleingeluk.nl
Sainte Marie: José Huisink
j.huisink@kleingeluk.nl

Stadsdeel Zuidoost
De Matenhof: Annelie van Bloois
a.van.bloois@kleingeluk.nl

Stadsdeel Noordwest
De Veenkamp: Yvonne Porn
y.porn@kleingeluk.nl
De Groene Hoven: José Huisink
j.huisink@kleingeluk.nl

Open sollicitatie

Stuur je liever een open sollicitatie? Dat kan!