Stage lopen bij KleinGeluk

Leer in de praktijk en doe ervaring op bij KleinGeluk! Als stagiaire binnen het vakgebied Zorg&Welzijn kan je kiezen voor kleinschalig wonen, thuiszorg of voor één van onze woonzorgcentra.

Leren in de praktijk

We bieden plaats aan diverse opleidingen binnen het mbo en hbo. Er worden 2 leerwegen geboden: de beroepsopleidende leerweg (BOL), waarbij je praktijkervaring opdoet door stage te lopen en de beroepbegeleidende leerweg (BBL), waarbij je in dienst bent of treedt van KleinGeluk. Het grootste deel van de opleiding bestaat uit het leren in de praktijk.

Al onze locaties zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat we voldoen aan alle criteria die SBB heeft vastgesteld om leerlingen in de praktijk goed op te kunnen leiden tot professionele beroepskrachten. Een soort kwaliteitscertificaat dus.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via de Zorglijn: 0800-0604 en vraag naar de praktijkopleider.  Dan weet je direct wat de mogelijkheden zijn voor een leuke stage die aansluit bij jouw studie.

Open sollicitatie

Stuur je liever een open sollicitatie? Dat kan!