Over Ons

Wij zijn een professionele organisatie voor ouderenzorg in Apeldoorn met diensten in de thuiszorg, woonzorgcentra en kleinschalig wonen voor mensen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Wensen en behoeften afstemmen

Onze zorg- en dienstverlening sluit aan bij de visie van Machteld Huber over ‘positieve gezondheid’. We ondersteunen onze cliënten om, ondanks hun toenemende afhankelijkheid, toch hun eigen leven te kunnen leiden c.q. zichzelf te blijven, zodat ze kwaliteit van leven blijven ervaren. Centraal staat wat de individuele cliënt kan en wil: samen stemmen we wensen en behoeften af.

Professionals met hart van goud

Bij KleinGeluk werken we kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s. Onze medewerkers zijn gedreven professionals met een hart van goud die het KleinGeluk uitdragen: vanuit persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken. Als team heb je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.
Wij zijn gericht op persoonlijke zorg- en dienstverlening en werken in kleine teams. Of je nu voor thuiszorg, kleinschalig wonen of woonzorg kiest. Bij KleinGeluk staan keuzevrijheid en eigen regie voorop!

Werken bij KleinGeluk

'Voor mij staat het aandacht geven aan de cliënt voorop. Dit begint al bij het eerste gesprek, door te luisteren naar het levensverhaal. Door echt te luisteren, ook naar de vraag achter de eerste vraag, kun je zorg bieden die iemand daadwerkelijk nodig heeft.'